Sous Vide-Softcooker Sirman Y9

€ 830,00 Cena bez PDV-a

Sve češće , naročito u kvalitetnim restoranima, predlažu vakuum kuvana jela pomoću SOUS VIDE-SOFTCOOKER. Ova vrsta kuvanja smatra se najzdravijom, najukusnijom i zasigurno naprednijom metodom u profesionalnom ugostiteljstvu. Kuvanjem hrane na niskoj temperaturi, zadržava se mekoća i nutritivne vrednosti proizvoda koje se gube tradicionalnim načinom kuvanja.

Vreme kuvanja se odredjuje tako  što  se dostigne nekoliko stepeni ispod ciljane temperature. Onda grejanje treba zaustaviti, preostala temperatura će nastaviti da kuva još neko vreme. Ukoliko se nastavi sa grejanjem, hrana će biti prepečena. SOUS VIDE kuvanje se nastavlja sve dok centar hrane ne dostigne svoju ciljanu temperaturu, ako se nastavi nakon ovog, hrana neće biti prekuvana. Vreme potrebno da hrana dostigne ciljanu temperaturu zavisi od početne temperature, debljine i oblika hrane…

Uredjaj za sporo kuvanje sa preciznim održavanjem temperature u rasponu od 24 ºC do 99 ºC, sa mešačem, za kontejnere zapremine do 43 lit. vode.              Sous vide aparat garantuje kuvanje na precizno kontrolisanoj temperaturi, uz očuvanje kvaliteta proizvoda, poboljšavajući ukus i teksturu.

 

  • Dimenzija uredjaja (ŠxDxV) 130x260x340 mm
  • Snaga 2.000 W
  • Radna temperatura °C 24÷99
  • Kapacitet do 80 litara vode
  • Težina 4,5 kg
  • Standardi i usaglašenosti CE sertifikat
  • Garancija 12 meseci
  • Proizvodjač Sirman S.p.A Italy
Preuzmi datoteku:
Pošaljite nam upit za ovaj proizvod

Možda bi Vas zanimalo još i ovo?

Sve češće , naročito u kvalitetnim restoranima, predlažu vakuum kuvana jela pomoću SOUS VIDE-SOFTCOOKER. Ova vrsta ...
Sous Vide je kulinarski sistem u kome se hrana zatvorena vakumom kuva na tačno kontrolisanoj temperaturi. Idealno za a ...
Sve češće , naročito u kvalitetnim restoranima, predlažu vakuum kuvana jela pomoću SOUS VIDE-SOFTCOOKER. Ova vrsta ...
Sous Vide je kulinarski sistem u kome se hrana zatvorena vakumom kuva na tačno kontrolisanoj temperaturi. Idealno za a ...
Cene su informativnog karaktera i mogu se razlikovati ukoliko proizvoda nema na zalihama i potrebno je naručivanje.