Roštilji stoni grill

Profesionalni stoni gasni i električni roštilji izrađeni od visoko kvaletitnih materijala što omogućava dug vek trajanja. Tehnička rešenja daju veliku pouzdanost u radu, jednostavnost upotrebe, lakše i brže održavanje sa velikim osvrtom na smanjenje troškova i uticaja na životnu sredinu.

Kvalitetni, dugotrajni sa elegantnim dizajnom i naprednim performansama. Dostupni u više različitih dimenzija, kapaciteta, izvora energije (struja, gas), funkcija koji ispunjavaju različite zahteve kupaca. Proizvedeni u skladu sa visokim standardima i kvalitetom.

Profesionalni roštilji stoni dizajnirani za opremanje ugostiteljskih objekata (hotela, restorana,objekata brze hrane) i drugih prostora gde postoji potreba za suvim pečenjem ili prženjem povrća i mesa na ulju.


Roštilji stoni grill
Profesionalni električni roštilji stoni ITALY LINE PIN820 sa INOX pločom dizajniran za opremanje ugostiteljskih objekata (hotela, restorana ...
Profesionalni električni roštilji stoni ITALY LINE PIN1000 INOX izrade dizajniran za opremanje ugostiteljskih objekata (hotela, restorana ...