Stoni pasta cooker-kuker

Ako ste se pitali u čemu je tajna ukusnih preliva za testeninu koju ste jeli u restoranima, evo odgovora – u vodi u kojoj se kuva pasta u pasta cookeru!

Ukoliko ste pri pripremi testenine bacali vodu iz pasta cooker-a nakon što se pasta skuvala, zapravo ste bacali vredni tajni sastojak kremastih ukusnih soseva.

Naime, ta voda iz pasta kukera  je bogata skrobom i daje poseban ukus sosu. Ne samo što je ukusniji, sos zbog beličaste vode izgleda kremastije i lepše.

Vodu  koja se kuvala u pasta cookeru, testeninu dodajte sosu tek pri kraju njegove pripreme i imajte u vidu da je tečnost od testenine već slana, pa vodite računa da vam sos na kraju ne bude previše slan.


Stoni pasta cooker-kuker
Pasta kuker Italy Line stoni Pasta cooker profesionalni sa jednim bazenom za kuvanje testenine. Struktura, bazen ...
Pasta kuker Amitek CC10 stoni Pasta cooker profesionalni sa jednim bazenom za kuvanje testenine. Struktura, ...
Pasta kuker Amitek CC11 stoni Pasta cooker profesionalni sa jednim bazenom za kuvanje testenine. Struktura od ...
Cene su informativnog karaktera i mogu se razlikovati ukoliko proizvoda nema na zalihama i potrebno je naručivanje.