Stoni pasta cooker-kuker
Ako ste se pitali u čemu je tajna ukusnih preliva za testeninu koju ste jeli u restoranima, evo odgovora – u vodi u kojoj se kuva pasta u pasta cookeru!
Ukoliko ste pri pripremi testenine bacali vodu iz pasta cooker-a nakon što se pasta skuvala, zapravo ste bacali vredni tajni sastojak kremastih ukusnih soseva.
Naime, ta voda iz pasta kukera je bogata skrobom i daje poseban ukus sosu. Ne samo što je ukusniji, sos zbog beličaste vode izgleda kremastije i lepše.
Vodu koja se kuvala u pasta cookeru, testeninu dodajte sosu tek pri kraju njegove pripreme i imajte u vidu da je tečnost od testenine već slana, pa vodite računa da vam sos na kraju ne bude previše slan.
Pasta kuker Italy Line stoni
Pasta cooker profesionalni sa jednim bazenom za kuvanje testenine.
Struktura, bazen ...
€ 350,00 Cena bez PDV-a
Više
Pasta kuker Amitek CC10 stoni
Pasta cooker profesionalni sa jednim bazenom za kuvanje testenine.
Struktura, ...
Pasta kuker Amitek CC11 stoni
Pasta cooker profesionalni sa jednim bazenom za kuvanje testenine.
Struktura od ...