Blog

Mašine za obradu mesa - alat za prave majstore

Nema pravog kulinarstva u Srbiji bez mesa. Zato je obrada mesa vrlo važan proces u kulinarstvu. ...

Više

OPREMA ZA HIGIJENU: Najvažniji element svakog ugostiteljskog objekta

S ozbirom da polako izlazimo iz pandemije, pretpostavka je da ćemo ređe viđati sredstva za ...

Više

Stižu topli dani, obezbedite frižider za piće na vreme

Ima onih koji ne vole led, ali žele hladno piće. Pripremite se za njih, a mi ćemo vam predstaviti ...

Više

Srećna i uspešnija 2022. godina!!!

Došao je kraj i ove 2021. godine! Nadamo se da vam je bila uspešna kako na poslovnom tako i na ...

Više

Za uspešan biznis potrebno je imati prave partnere!

Želimo da vam predstavimo pekaru Burda 1871 iz Leskovca! Pekara Burda 1871 otvorena je 17. ...

Više

Bez kvalitetne opreme za piceriju nema ni vrhunske pice

Moglo bi se reći da je pica klasik na meniju, ali da bi "klasik" bio savršen, pravom pica majstoru ...

Više

Najvažnije je rashladiti se tokom tropskih dana

Tropski dani su pred nama, a najlakše ih je prebroditi uz hladovini sa hladnim pićem. Zato vam u ...

Više

Šta vam je sve potrebno za otvaranje restorana - PROFESIONALNI UGOSTITELJSKI APARATI

Ni jedna kuhinja, bez obzira da li je kod kuće ili u restoranu, ne može se zamisliti bez malih ...

Više

Šta vam je sve potrebno za otvaranje restorana - BARSKA OPREMA

U ovom našem vodiču za opremanje restorana i kafića došli smo i do barske opreme odnosno opreme za ...

Više

Šta vam je sve potrebno za otvaranje restorana - RASHLADA

Sastavni deo svakog ugostiteljskog objekta je rashladna oprema, bez obzira da li u sastavu imate ...

Više

Šta vam je sve potrebno za otvaranje restorana

Želite da otvorite restoran? Ne znate odakle da počnete? Sve što znate je da želite da vaši ...

Više

Profesionalna ugostiteljska oprema za novi početak

Lagano se vraćamo u normalne životne i poslovne tokove. Letnja sezona je pred nama i vreme je za ...

Više