Važan element svake kuhinje - hladni sto

Iskusni ugostitelji znaju koliko je važno u kuhinji imati hladne stolove. Kuvarima su prava pomoć, a sveže namirnice su im uvek pri ruci.

Sada ćemo vam predstaviti neke hladne stolove iz naše ponude, a kompletnu ponudu možete pogledati u odeljku na sajtu – hladni stolovi.

Prvi model je brenda koji je naš favoritet, Italy line. Ovaj hladni sto ima šest fioka sa teleskopskim vođicama sa potpunim izvlačenjem, od inox-a je sa zaobljenim unutrašnjim ivicama, za lako i brzo održavanje. Hladni sto Italy line ima digitalni termostat i sistem za automatsko otapanje. Snage je 230W.

Naredni koji vam predstavljamo proizveo je Tecnodom iz Italije. Snage je 495W. Hladni sto Tecnodom TF 02 MID GN ima unutrašnju i spoljnu oblogu od INOX-lima AISI 304, rashladni sistem je u obliku monobloka, a odlikuju ga i samozatvarajuća vrata sa magnetnom gumom.

Nešto drugačiji od prethodna dva je hladni sto Linea Refrigerati GN3100TNG. Ono što je na prvi pogled drugačije jesu staklena vrata na fiokama kojih ima tri, kao i tri rešetkaste police. Vrata su takođe samozatvarajuća. Ovaj hladni sto ima automatsko otapanje, a snage je 350W.

S obzirom da imamo široku ponudu hladnih stolova, koji se ne razlikuju samo cenovno već i po svojim karakteristikama, predlažemo da pogledate kompletnu ponudu i pronađete baš onaj koji se uklapa u vašu kuhinju.

Budite slobodni da potražite savet od našeg agenta prodaje na broj telefona 063 262 212 ili na meil [email protected].

Više novosti
Cene su informativnog karaktera i mogu se razlikovati ukoliko proizvoda nema na zalihama i potrebno je naručivanje.