Mašine za obradu mesa - alat za prave majstore

Nema pravog kulinarstva u Srbiji bez mesa. Zato je obrada mesa vrlo važan proces u kulinarstvu. Stoga, pripremili smo vam kratak vodič kroz naše aparate za pripremu mesa.

Počećemo od mesoreznice, ona je definitivno obavezni element svake kuhinje. Profesionalne mesoreznice i salamoreznice iz naše ponude napravljene su od najkvalitetnijih materijala i po najvišim standardima u industriji. Lake su za korišćenje i održavanje. Mesoreznica brenda Essedue AF 220 je napravljena od specijalne legure aluminijuma koja je antikorozivna, jednostavna za održavanje i u skladu sa sanitarnim standardima. Debljina sečenja ove mesoreznice je 0 do 15mm, a kapacitet zahvata 200x220mm. Snaga motora je 0,15 kW. Ova mesoreznica je nešto jeftinija, ali je i zgodnija za manje kuhinje. Nešto veća je mesoreznica Essedue AF 300. Ona ima veći kapacitet zahvata 270X260mm, a debiljina sečenja je ista kao kod prethodne. Snaga motora ove mesoreznice je 0,21kW.

Tenderajizer za meso je mašina koja  obrađuje meso kako bi se razbila žilava vlakna. Tako dobijate mekano i sočno meso za upotrebu. Naša preporuka je omekšivač za meso TR8. Napravljen je od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika vrhunske krutosti, a snaga motora je 350 V, a u poređenju sa ručnim tipovima, pomaže vam da uštedite vreme i energiju.

Profesionalne mašine za mlevenje mesa su vrlo čest alat u kuhinji. Izrađene je od visokokvalitetnih materijala što omogućava dug vek trajanja. Tehnička rešenja daju veliku pouzdanost u radi, jednostavnost upotrebe, lako i brzo održavanje. Mlin za mlevenje mesa Italy Line PIN 12MD je naša preporuka. Kapacitet mlevenja ovog mlina je 200 kg/sat mesa bez kostiju i masnoće. Snaga motora je 0,95 KW. Ako vam je potreban mlin za meso većeg kapaciteta, onda vam preporučujemo mlin za meso Italy Line 32 MD. Kapacitet ovog mlina je 300kg/sat.

Ukoliko ste rešeni da pravite domaće kobasice, u ponudi takođe imamo i topove za kobasice. Mašine su napravljene od punog Inoxa SS304 i opremljena je S / S mlaznicom različitog prečnika. U ponudi imamo topove za kobasice od 7, 15 i 25 litara. Predlažemo vam srednju varijantu, odnosno PINESF-15 litara. U potpunosti je automatska top za kobasice sa regulatorom brzine i kontrolerom za doziranja, ima 4 različita nastavka.

Ovo su samo neki od izdvojenih proizvoda. Celokupnu ponudu možete pogledati na našem sajtu u odeljku Obrada mesa. Naravno, ukoliko nešto ne pronađete na našem sajtu, budite slobodni da kontaktirate našeg agenta prodaje na telefon 063 262 212  ili putem meila [email protected].

Više novosti
Cene su informativnog karaktera i mogu se razlikovati ukoliko proizvoda nema na zalihama i potrebno je naručivanje.