Offerta 011 na Svetskom Sajmu Ugostiteljske Opreme HOST u Milanu

OFFERTA 011 na Svetskom Sajmu Ugostiteljske Opreme HOST u Milanu 

U svetu ugostiteljstva i gastronomije, HOST sajam u Milanu je nesumnjivo vrhunac godine. Svi vodeći brendovi, inovacije i trendovi iz ovog industrijskog sektora okupljaju se na jednom mestu kako bi ponudili uvid u budućnost ugostiteljske opreme. Za našu firmu Offerta 011, poseta ovom renomiranom događaju predstavlja vrhunac profesionalnog razvoja. Još impresivnije, našu posetu omogućila i finansirala je Italijanska Agencija za Spoljnu Trgovinu - Agenzia ICE "Italian Trade & Investment Agency", uz organizovanje ključnih sastanaka sa potencijalnim dobavljačima i status TOP Buyera.

Iako smo godinama u industriji ugostiteljstva, odlazak na HOST sajam bio je nešto sasvim novo za nas. Ovaj događaj nas je potpuno oborio s nogu svojom veličinom i raznolikošću. Šetajući kroz ogromne izložbene hale, imali smo priliku upoznati se s najnovijim trendovima u ugostiteljstvu i ugledati najkvalitetnije brendove u industriji. Svaki korak po ovom sajmu bio je inspiracija, a svaki razgovor sa stručnjacima i predstavnicima kompanija bio je dragocen.

Ključna komponenta našeg uspeha na HOST sajmu bila je podrška Italijanske Agencije za Spoljnu Trgovinu. Njihovo poverenje i podrška omogućili su nam da istražimo mnoge mogućnosti i ostvarimo kontakte s ključnim igračima u industriji. Organizacija sastanaka sa potencijalnim dobavljačima i dodela statusa TOP Buyera za našu ekipu bili su presudni faktori za postizanje ciljeva koje smo postavili za ovu posetu.

Želimo izraziti našu iskrenu zahvalnost Italijanskoj Agenciji za Spoljnu Trgovinu  na prilici da prisustvujemo HOST sajmu i iskoristimo sve što ovaj prestižni događaj nudi. Njihova podrška prepoznaje značaj naše firme Offerta 011 u svetu ugostiteljske opreme i pruža nam priliku da unapredimo naše poslovanje i ponudu za naše klijente.

Na HOST sajmu smo imali priliku upoznati neke od najpoznatijih brendova i kompanija iz sveta ugostiteljske opreme, uključujući Bialetti, De'Longhi, La Marzocco, Smeg, i mnoge druge. Ovo iskustvo otvorilo je nove horizonte za saradnju i uspeh naše firme.

Zaključno, poseta HOST sajmu u Milanu bila je ne samo inspirativna već i transformišuća. Zahvaljujući Italijanskoj Agenciji za Spoljnu Trgovinu, ova poseta je postala stvarnost, a naša ekipa je sada spremna da donese najbolje i najinovativnije proizvode u industriji ugostiteljstva u našu zemlju.

HVALA NA UKAZANOM POVERENJU I PODRŠCI, RADUJEMO SE BUDUĆOJ SARADNJI.

Više novosti
Cene su informativnog karaktera i mogu se razlikovati ukoliko proizvoda nema na zalihama i potrebno je naručivanje.