Blast chiller

Shock freezer je uredjaj u gastronomiji koji kombinuje sistem hladjenja sa sistemom ventiliranja, koji je u stanju da u velikoj meri očuva sve kvalitete hrane.
Ovaj proizvod utrostručava dužinu trajanja i mogućnost čuvanja hrane.
Blast Chiler spusta temperaturu jezgra hrane sa +90°C na +3°C za 90 min.
Shock Freezer spusta temperaturu jezgra hrane sa +90°C na -18°C za 270 min.


Blast chiller
Profesionalna šok komore za brzo (naglo) hlađenje i zamrzavanje hrane u restoranima, zadržava svoja svojstva jer se ...
Shock freezer je uredjaj u gastronomiji koji kombinuje sistem hladjenja sa sistemom ventiliranja , koji je u stanju da u ...
Profesionalna šok komora za brzo (naglo) hlađenje i zamrzavanje hrane u restoranima, zadržava svoja svojstva jer se ...
Shock freezer-šok komora je uredjaj u gastronomiji koji kombinuje sistem hladjenja sa sistemom ventiliranja , koji je u ...