Frižideri

Frižidere možete ga pronaći u ponudi kompanije HORECA i šire. Kupovinom visokokvalitetnih frižidera možete održavati hranu na idealnim temperaturama i skladištiti prehrambene sastojke u najboljim uslovima.

Birajte pametno frižidere, oni su među osnovnim uređajima u vašem ugostiteljskom objektu.

Profesionalni frižideri dizajnirane za opremanje u industriji hrane, ugostiteljskim objektima (hotelima ,restoranima ,barovima ,picerijama) i drugim prostorima gde postoji potreba za čuvanjem hrane na određenim temperaturama ,plusnim (hlađenje ) kako bi se zadržao kvalitet proizvoda.

Frižideri sa najnovijim inovacijama i rešenjima koji ispunjavaju i najzahtevnije potrebe naših kupaca

Profesionalni frižideri izrađene od visoko kvaletitnih materijala što omogućava dug vek trajanja. Tehnička rešenja daju veliku pouzdanost u radu, jednostavnost upotrebe, lako i brzo održavanje sa velikim osvrtom na smanjenje troškova i uticaja na životnu sredinu.

Široka paleta proizvoda sa elegantnim dizajnom i naprednim performansama. Dostupni u više različitih dimenzija,kapaciteta i funkcija koji ispunjavaju različite zahteve kupaca. Proizvedeni u skladu sa visokim standardima i kvalitetom.


Frižideri
 Frižider Inox Italy Line 700 lit namenjen je za restorane, hotele, prodavnice, menze i kuhinje. Frižider Tecnodom je ...
 Vertikalni profesionalni frižider GN650TN Frižider profesionalni GN650TN  namenjen je za restorane, hotele, ...
Frižider pekarski - profesionalni kapaciteta 852 litara. Struktura od inox-a sa oblim unutrašnjim ivicama,za lako ...
 Frižider Inox Italy Line 700 lit namenjen je za restorane, hotele, prodavnice, menze i kuhinje.Frižider Tecnodom je ...
 Frižider Inox Italy Line 1400 lit namenjen je za restorane, hotele, prodavnice, menze i kuhinje. Frižider Tecnodom je ...
 Frižider Inox Italy Line 1400 lit namenjen za restorane, hotele, prodavnice, menze i kuhinje.Frižider Tecnodom je ...