Šta vam je sve potrebno za otvaranje restorana - RASHLADA

Sastavni deo svakog ugostiteljskog objekta je rashladna oprema, bez obzira da li u sastavu imate kuhinju ili ne. S obzirom da je izuzetno širok spektar rashladne opreme, mi ćemo je ovde podeliti u tri segmenta.

RESTORANI

Za početak, najvažniji su frižideri i zamrzivači.

Svežinu namirnica očuvaće neki od Tecnodom frižidera iz naše ponude. Zavisno od kapaciteta vaše kuhinje predlažemo neke od dve varijante – 700 i 1.400 litara kapaciteta. Svi frižider italijanskog proizvođača Tecnodom su kompletno izrađeni od nerđajućeg čelika AISI304. Frižideri imaju osvetljenje, digitalni termostat i unutrašnji i spoljašnji dihtung. Tecnodom frižideri izrađeni su i u varijanti sa staklenim vratima.

Tecnodom je i zamrzivače uradio u istoj varijanti, kapaciteta 700 i 1.400 litara, sa INOX vratima ili staklenim. Rashladno područje ovih zamrzivača je od -18 do -22°C.

Vašoj kuhinji potrebni su i hladni stolovi, a Tecnodom ih je napravio u varijanti sa dve, tri i četiri fioke. Ovi stolovi su lako pomerljivi jer imaju točkiće. Radna ploča je od Inoxa, a za temperaturu komora zadužen je digitalni termostat. Temperaturu možete uvek pratiti zahvaljujući led displeju.

KAFIĆI

Poseban akcenat ćemo ovde staviti na frižidere za piće i frižidere za vina.

Frižideri za piće koje želimo da vam predstavimo su proizvođača Italy Line, a ono što je svima njima zajedničko je unutrašnjost je od aluminijuma, podesive nožice, digitalni termostat, digitalni prikaz temperature, unutrašnje osvetljenje i ventilaciono hlađenje. Ovi frižideri za piće su svoju namenu pronašli i u trgovinskim objektima jer predstavljaju i odličan izložbeni prostor.

Kada su u pitanju vina, i sami znate da je kod njih vrlo važna temperatura. Zato je vrlo važno odabrati pravi frižider za vina, kako bi vaši gosti dobili najbolje. Kod frižidera za vino u našoj ponudi procesi hlađenja su automatizovani. U ponudi imamo frižidere za vino sa različitim kapacitetima, a tu su i oni koji imaju prostor za reklamu.

POSLASTIČARNICE

Posebno smo želeli da vam prestavimo ovaj segment rashladne opremevitrine za kolače i fontane za sokove.

Za najslađi izložbeni prostor u vašem ugostiteljskom objektu zadužene su vitrine za kolače. Ako u ponudi imate samo par kolača onda vam predlažemo vitrinu Scaiola Piccolo Ventilato koju imamo u različitim bojama pa se vrlo lako mogu uklopiti u enterijer vašeg restorana. Poslastičarnicama predlažemo da obrate pažnju na Scaiola LED 800F. Ovu vitrinu imamo u sivoj i zlatnoj boji, kapaciteta je 800 litara, a unutrašnje osvetljenje daje poseban sjaj vašim poslasticama.

Uz kolače se odlično slažu boza i limunada, a fontane za sokove su zadužene baš za njih. Ove fontane za sokove su dizajnirane i tehnički prilagođen, te garantuju savršeno mešanje sokova. Svi delovi dispenzera koji dolaze u kontakt sa sokom lako i brzo se rasklapaju i čiste. Posuda je napravljena od polikarbonata otpornog na udarce i profilisanog za hranu u zapreminama od 12 i 19 litara.

Naravno, u ponudi imamo i ostale rashladne elemente za vaš ugostiteljski objekat kao što su – hladne banket vitrine, blast chiller, pica stolovi sa salatarom i pica stolovi sa frižiderom. O njima ćemo detaljno pisati u narednim tekstovima, a do tada posetite stranice našeg sajta posvećene njima i upozajte se sa ponudom.

Za sva pitanja i sugestije, savete i diskusije, stojimo vam na raspolaganju, pa našeg agenta možete kontatirati putem telefona ili meila. Uvek možete doći u naš izložbeni salon pa da uz dobru izalijansku kaficu razmotrimo sve opcije za vaš ugostiteljski objekat.

Više novosti