Planetarni mikser za savršen krem

Odete u poslastičarnicu i uživate u slasti i teksturi kremova i filova, zar ne?

Znate li kako postaju tako savršeni?

Desna ruka majstora poslastičarstva je planetarni mikser!

Planetarni mikseri se koriste za mešalje kremova, filova i šlagova tako da tekstura bude savršena. Poslastičari definitivno ne mogu bez njih. Takođe, koriste ih i pekari. Kažu da su krofne umešane u planetarnom mikseru pravi delikates.

Ove miksere vole i farmaceuti i hemičari, verovali ili ne?! Zbog načina mešanja sastojaka i kvaliteta teksture, sve češće su deo laboratorija.

Mi u ponudi imamo planetarne miksere proizvođača Italy Line. Ovi planetarni mikseri su među najpopularnijim u svetu poslastičarstva i pekarstva. Planetarni mikseri Italy Line su kapaciteta od 7 litara do 60 litara.

Planetarni mikser Italy Line kapaciteta od 7 litara ima kontrolor brzina od 1 do 10, kao i sigurnosni prekidač. Svi planetarni mikseri imaju činiju od nerđajućeg čelika. Težine je 22 kilograma, a dimenzije su mu 220x385x437/510 mm čime se svrstava u kategoriju vrlo uklopljivih miksera za manje kuhinje i proizvodnje. Snaga motora mu je 0.50 Kw 1400 obrtaja 220 V.

U odnosu na prethodni planetarni misker, u ponudi imamo i džina među mikserima. To je planetarni mikser Italy Line kapaciteta od 60 litara koji nosi oznaku PINMK.06. Ovaj planetarni mikser za razliku od prethodnog ima tri brzine. Međutim, težak je 205 kilograma i dimenzija je 690x903x1419 mm. I po snazi motora je pravi džin 1.1-1.5-1.85 Kw 950-1450-2850 obrtaja 380 V. Ima digitalni panel i inverter sa štelovanjem brzine. Ima i kuku za testo, pa je inventar i pekara. Velike proizvodnje poslastičarskih i pekarskih proizvoda ga obožavaju.

Mi smo ljubitelji proizvoda iz Italy Line. Njihov dizajn je elegantan, a karakteristike izuzetne. Zato su i  planetarni mikseri iz ove porodice. Ako tek opremate svoj ugostiteljski objekat, predlažemo vam da pogledate i ostale proizvode Italy Line, verujemo da ćete biti zadovoljni jer ćete svoj biznis započeti u punoj snazi.

Tu smo za vas! Ako vam treba pomoć ili dodatna obaveštenja, naš agent prodaje će biti tu za vas. Možete nas kontaktirati onako kako vam je najjednostavnije – na telefon 063 262 212 , putem meila, a imate i ono polje Pošalji upit kod svake kategorije proizvoda pa nas i odatle možete kontaktirati.

PS Ako ste pekar ili pica majstor, pogledajte našu ponudu mešalica za testo ovde.

Autor: Katarina Senić

Više novosti