Profesionalni prerađivač i emulgator smrznute hrane Taurus ROWZER PLUS

€ 4790 € 4.550,00 Cena bez PDV-a

Pažljivo osmišljen dizajn i izgled, telo od visokokvalitetnog ubrizganog aluminijuma. Dolazi sa 2 posude od nerđajućeg čelika sa poklopcima. Plavi LCD ekran koji se lako čita.

Karakteristike Rovzer Plus Izbor broja porcija od 1 do 10 da bi se sprečilo rasipanje. Omogućava serviranje sveže napravljenih sladoleda i sorbeta na odgovarajućoj temperaturi. Karakteristike Rovzer Plus Tekstura kombinuje finoću i temperaturu, dobijenu zahvaljujući dizajnu lopatica, sa lakoćom koju obezbeđuje sistem protoka vazduha pod visokim pritiskom.

Karakteristike Rovzer Plus Specifičan sistem za pranje osovine olakšava čišćenje i garantuje dug životni vek uređaja. Kontejnerom je lako manipulisati u slučaju začepljenja osovine zahvaljujući prostoru koji pruža uklonjivo ležište koje pojednostavljuje vađenje tegle.

Karakteristike Rovzer Plus 3 nezavisna motora: 800V kretanje noževa 250V za podizanje i spuštanje osovine Treći motor koji uključuje moćnu vazdušnu pumpu (15 l/min) Karakteristike Rovzer Plus Njegov moćni novi motor, kao i njegova čvrsta sečiva, omogućiće vam da kreirate savršene teksture od mešavina pripremljenih od seckanih ili zdrobljenih sastojaka.

Karakteristike Rovzer Plus Za dodatnu sigurnost, postoji uklonjivo ležište protiv blokiranja za lako čišćenje ruke i sečiva.

  • Dimenzije: 475 (v) k 190 (š) k 395 (d) mm
  • Dimenzije prostora za kuvanje: 1 litar
  • Temperaturni opseg: -22ºC
  • Opseg snage: 2.000 o/min
  • Temperaturna stabilnost N/A
  • Potrošnja energije: 800V
Preuzmi datoteku:
Pošaljite nam upit za ovaj proizvod

Možda bi Vas zanimalo još i ovo?

Rovzer Plus pruža savršenu teksturu i temperaturu. Kompaktni procesor za hranu atraktivnog dizajna će vam ...
Zaslužujete elitni procesor Micook 1.8 procesor za hranu ima najinovativniju tehnologiju kuvanja koja koncentriše ...
Cene su informativnog karaktera i mogu se razlikovati ukoliko proizvoda nema na zalihama i potrebno je naručivanje.