Želite li savršenu kafu na poslu?

Od početka nam je IT partner firma Kabi. Rade za nas sva rešenja iz oblasti digitalnog marketinga.

Vrlo brzo smo počeli i obostrano da sarađujemo jer programeri i marketari u firmi Kabi obožavaju kafu, a svako ima svoju želju i svoju omiljnu kafu, pa su menadžeri rešili da obraduju zaposlene dobrim aparatom za kafu.

Na pitanje „Šta možete da nam preporučite da naši programeri i marketari budu zadovoljni prvom jutarnjom kafom?“ odgovorili smo im kao „iz topa“ - ESPRESSO APARAT JURA Z6.

Espresso aparat Jura Z6 je savršen za firme. Poznat je kao One Touch što je programerima posebno važno. Napravljen je u Švajcarskoj te i radi kao švajcarski sat. Vrlo lako se sam održava pa nećete gubiti sate i sate čisteći kafu koja se svuda zavukla. Pravi bezbroj vrsta kafa pa samim tim zadovoljava apetite svih kafeljubaca, od ristretto-a do latte macchiato-a, i to sve na jedno dugme. Za one koju u svojoj kafi vole onu mlečnu penu, ovaj aparat je pravo oduševljenje.

Kod ovog espresso aparata proizvođača Jura je super i to što možete memorisati svoju dužinu kafe. Neko voli kada je kafa više produžena, a neko da je kratka i jaka. Kako bi uvek imali istu i sarvšenu kafu, samo jednim klikom sačuvajte savršenu dužinu kafe i ona će uvek biti ista, po želji svakog.

Napunite depozit za vodu od 2,4 litara i počnite sa lansiranjem kafe. Uz dobru kafu, radni dan će zasigurno početi produktivnije. Još ako se uz kafu nađu i neki kolačići, programeri i marketari firme Kabi biće odmorni i veseli od ranog jutra. 

Ovaj aparat za kafu je odličan izbor za firme sa oko 50 zaposlenih, te su česti kupci ovog aparata baš takve firme. Obavezno nas pozovu nakon nekog vremena da nam kažu kako su prezadovoljni svojim novim ljubimcem u firmi, baš kao i naši partneri iz Kabi.

Za bolju radnu atmosferu i veću produktivnost, preporučujemo vam da nabavite Espresso aparat Jura Z4. Cena aparata je 1.986 evra bez PDV-a, a o detaljima i mogućnostima ovog aparata pogledajte klikom na sliku aparata ispod teksta. Ukoliko su vam potreni neki saveti ili želite da dođete da probate kafu iz ovog aparata, kontaktirajte našeg agenta prodaje, on je pravi ekspert za sve vrste aparata za kafu.

O švajcarskoj kompaniji Jura saznajte više ovde.

Autor: Katarina Senić

Više novosti