Profesionalna ugostiteljska oprema za novi početak

Lagano se vraćamo u normalne životne i poslovne tokove. Letnja sezona je pred nama i vreme je za osvežavanje restorana i kafića i pripremu za leto.

Osvežavanje i renoviranje započinje zamenom dotrajale profesionalne ugostiteljske opreme. Naši kupci u ovom periodu, priliko izbora profesionalne ugostiteljske opreme, najzainteresovaniji su za hladne programe – frižidere, komore, ledomate,...

Profesionalna ugostiteljska oprema osnovni je deo svakog ugostiteljskog objekta. Zato je važno da za svoj restoran ili kafić odaberete najbolje – vrhunski kvalitet po pristupačnim cenama, nije samo floskula. Kvalitetna ugostiteljska oprema biće desna ruka šefovima, ali i saveznik šankerima, a na nas možete da se oslonite i dozvolite nam da vam pomognemo prilikom izbora profesionalne ugostiteljske opreme.

Naša profesionalna ugostiteljska oprema je pretežno brenda Italy Line ali tu su i drugi. U svoj prodajni program trudili smo se da uvrstimo ono najbolje. Takođe, poseban akcenat stavljamo na našu saradnju, jer vam ne prodajemo samo profesionalnu ugostiteljsku opremu, već se trudimo da postanemo partneri i da zajednički i dugoročno gradimo imidž vašeg ugostiteljskog objekta.

U danima pred nama posebnu pažnju ćemo posvetiti higijeni. Stoga vam predlažemo da pogledate našu ponudu opreme za higijenu ugostiteljskih objekata. Kako biste celokupnu higijenu podigli na viši nivo, preporučujemo vam i proizvode iz sekcije neutralne opreme, ali i mašine za pranje čaša i sudova.

Sve u svemu, želja nam je, ne da nastavimo gde smo stali pre pandemije Korona virusa, već da u novu sezonu uđemo zajedno sa vama najbolje što možemo. Tu smo da vam predstavimo kako novitete u oblasti profesionalne ugostiteljske opreme, tako i must-have opremu za svaki ugostiteljski objekat. Za sve savete i kupovinu kontaktirajte naše agente prodaje.

Više novosti