Za uspešan biznis potrebno je imati prave partnere!

Želimo da vam predstavimo pekaru Burda 1871 iz Leskovca!

Pekara Burda 1871 otvorena je 17. aprila ove godine i bavi se proizvodnjom slanih i slatkih peciva bez aditiva po tradicionalnoj recepturi. Već sredinom jula, svoju delatnost šire i otvaraju novi objekat koju u fokusu ima giros – Giros & Friends Burda.

Gospodin Miodrag Milovanović je prepoznao kvalitet naše ugostiteljske opreme pa smo od samog početka bili deo njegove ekipe. Za oba svoja objekta ugostiteljsku opremu nabavio je od nas.   

Pekara Burda 1871 opremljena je kiflaricom Simpex koja ima 4 podesiva valjka radna površina 580 mm za podešavanje laminiranja testa. Testo se priprema u mešalici za testo brenda Italy Line kapaciteta 30 kilograma, koja ima dva tajmera i dve brzine sa kontra smerom. Za picu je zadužena pica peć Cuppone čiji je kapacitet 4 pice prečnika 35 cm. Laminator za testo Z-Matic je takođe deo proizvodnje peciva i za njega možemo reći da je pravi robot, jaka struktura i veliki cilindri garantuju visok kvalitet performansi, pouzdanu i dugu upotrebu. Hlađenje namirnica povereno je frižideru Inox Tecnodom od 700 litara. Naravno, i konvektomat je iz našeg asortimana.

Kada je u pitanju Giros & Friends Burda 1871, glavni „majstor“ u kuhinji je aparat za giros na gas PIN.DN.151. Ovaj giros robot značajno je ubrzao proizvodnju girosa. Priprema burgera i grill mesa odvija se na električnom roštilju Italy Line EKOGRILL 6C 800, a svežinu salata čuva salatara VR 1200/380, unutrašnjosti od inoxa i sa zaštitnim staklom.

Nama je bilo izuzetno zadovoljstvo da otpočnemo saradnju sa gospodinom Milovanovićem i Burdom 1871, te se nadamo da će naša saradnja trajati dugo i da će biti uspešna. 

Pozivamo vas da ako ste iz Leskovca ili se nađete u Leskovcu, obavezno svratite u pekaru Burda 1871 ili na giros u Giros & Friends Burda 1871, jer je tamo najbolja klopa u gradu.

Više novosti