Šta vam je sve potrebno za otvaranje restorana - PROFESIONALNI UGOSTITELJSKI APARATI

Ni jedna kuhinja, bez obzira da li je kod kuće ili u restoranu, ne može se zamisliti bez malih kuhinjskih aparata. Zato ćemo se u ovom tekstu zadržati baš na tom delu opremanja restorana – profesionalni ugostiteljski aparati.

U ovom delu našeg web sajta pronaći ćete baš sve što vam je potrebno za restoransku kuhinju. Budite uvereni da će vaš kuvar biti izuzetno zadovoljan svojim pomoćnicima.

Ovde ćete naći sve od seckalica za povrće, ljuštilica za krompir i kutera, preko mlinova za meso, mesoreznica i testera za kosti do aparata za palačinke, aparata za vafle i friteza. No, mi ćemo se posebno pozabaviti onim najinteresantnijim.

Ukoliko otvarate restoran brze hrane, preporučujemo vam da pogledate našu ponudu tostera, aparata za giros i palačinkara

Tosteri su nezaobilazni deo ako želite da u svojoj ponudi imate tople senviče, a cene ovih kuhinjskih alata kreću se od 180 evra do 950 evra. Zavisno od veličine i performansi zavisi i cena, a brendi koji zastupamo kada su tosteri u pitanju su Remta i Italy Line

Ako želite da donesete ukuse grčke u svoj kraj, preporučujemo vam da pogledate našu ponudu aparata za giros kao što je na primer Aparat za giros proizvođača Italy Line PIN.DN.221 sa snagom motora od 12w. Međutim ako želite neke ozbiljne „saradnike“ kada je priprema girosa u pitanju, tu su ovi interesantni „giros roboti“ - PINDR.5. U ponudi naravno imamo i propratnu opremu kao što su noževi za giros.

Malo je onih koji ne vole palačinke, zato je palačinkar obavezan deo svake kuhinje. Na vama je samo da odaberete da li želite palačinkar sa jednom ringlom ili sa dve ringle, a za ostale performanse ne brinite jer se o tome brine Italy Line.

Sigurno znate nekog ko veruje da nema ukusnije piletine nego grilovane. Naši grilovi za piliće se razlikuju samo po kapacitetu, a svako pile je savršeno pečeno. U ponudi imamo grilove za piliće na gas ali i na struju, a cena se kreće od 2.700 evra do7.350 evra. Ovde se možete upoznati sa celokupnom ponudom.

Jedna od najdosadnijih stvari za svakog kuvara je dugotrajno seckanje povrća, zato vam preporučujemo da ga obradujete nekom od naših seckalica za povrće. Ona koju vam ovom prilikom preporučujemo je SAMMIC CA-301. Snaga motora je 550W, a kapacitet je od 200 do 450kg povrća.

Ovo su samo neki od profesionalnih ugostiteljskih aparata, pozivamo vas da pogledate ostatak na našem web sajtu.

Ukoliko vam je potreban neki savet ili pomoć pri kupovini, budite slobodni da nas kontaktirate na telefon 063 262 212 ili meil [email protected] , a budite slobodni i da svratite u naš salon.

Više novosti