Šta vam je sve potrebno za otvaranje restorana

Želite da otvorite restoran?

Ne znate odakle da počnete?

Sve što znate je da želite da vaši gosti budu oduševljeni hranom...

Naravno, odličan kuvar je pola puta do vaših oduševljenih gostiju hranom. Međutim, da bi hrana bila savršena, kuvaru je potreban dobar alat za pripremu hrane.

Bićemo slobodni da vam predstavimo šta vam je sve potrebno od opreme da biste otvorili restoran i da bi vaš kuvar bio na visini zadatka.

Počećemo od šporeta. Za početak se treba odlučiti da li želite plinski ili električni. Ukoliko ste štedljivije prirode, onda je plinski šporet pravi izbor za vas. Naša preporuka je uvek plinski šporet! U zavisnosti od kapaciteta vaše kuhinje (broja jela koja se posluže na dnevnom nivou), možete izabrati jednu od tri serije – 600, 700 i 900. Bez obzira da li se odlučite za plinski ili električni šporet, Italy Line brend je svakako pravi izbor. Izuzetnog su kvaliteta, a cena je pristupačna.

Kada ste odabrali šporet, prelazimo na roštilj. Roštilj nije uvek neophodan, sve zavisi koja kuhinja je najzastupljenija u vašem meniju. Međutim, meso pripremljeno na roštilju je uvek pravi izbor. I prilikom izbora roštilja, takođe je pristutna dilema plinski ili električni. I roštilji su podeljeni u tri serije – 600, 700 i 900. Brend Italy Line je zadužen i za ovu vrstu opreme.

Pored električnog i plinskog roštilja, u ponudi imam i lava kamen roštilj, kao i roštilj na paru. Obe vrste roštilja kao pogon koriste tečni naftni gas ili prirodni gas. Teško nam je da vam preporučimo neki konkretan, ali vas pozvamo da posetite naš web sajt ili svratite do nas da uz kaficu razmotrite sve opcije.

Šta vam je još potrebno? Znate koji je omiljeni prilog uz hranu? Pomfrit, naravno! Tako je, potrebna vam je i friteza. Vrelo ulje u fritezi se može zagrejati uz pomoć plina ili struje. Ako ste se odlučili za električni šporet i roštilj, onda izaberite i električnu firtezu. Cene friteza se kreću od 750 evra pa do par hiljada evra. Kapacitet pripreme jela i ovde igra veliku ulogu.

U ovom tekstu smo vam predstavili neke od najvažnijih stavki u kuhinji. Sledeći tekst ćemo posvetiti rashladnoj opremi, pa vas pozivamo da propratite web sajt i informišete se svemu što vam je potrebno kako biste otvorili restoran.

Ukoliko ste zainteresovani za detaljnije informacije o proizvodima koje smo vam prestavili, kontaktirajte naše agente prodaje ili nas posetite.

Više novosti