Najvažnije je rashladiti se tokom tropskih dana

Tropski dani su pred nama, a najlakše ih je prebroditi uz hladovini sa hladnim pićem. Zato vam u ovom tekstu donosimo našu ponudu osveženja za vaše goste.

Omiljeno piće tokom vrelih dana svakako su ceđeni sokovi, posebno citrusni. Ako u svom šanku želite pravog malog robota za sveže ceđene sokove onda vam predlažemo da pogledate CENTRIFUGALNI CEADO ES500. Svakakve đakonije od sokova zna da napravi. Na našem sajtu, možete pogeledati i video – ovde. Međutim, ako vam treba nešto jeftinija cedilica za agrume, onda je odličan izbor Italy Line CENTRIFUGALNI MIKSER SOKOVNIK ITALY LINE PIN A2000. Odličnih je performansi, a cena mu je vrlo povoljna.

Ljubitelje hladne kafe iznenadite odličnom kafom. Za takvu kafu tu je mutilica za nes. U ponudi imamo dva modela brenda Italy LineMS1 i DMB20. Oba su jako dobra, pa nećete pogrešiti za koji god se odlučite. Razlika je samo u broju kafa koje istovremeno možete napraviti, MS1 je sa jednom čašom, dok je DMB20 sa dve čaše.

Neizostavni deo ovih hladnih napitaka je svakako led. Važno je da bude dobrog kvaliteta kako ne bi uticao na ukus i svežinu napitaka. U ponudi imamo ledomate koji prave šuplje kockice i one koji prave ljuspasti led. Za napitke se uvek koristi šuplja kocka. Zavisno od vaših želja i afiniteta, možemo vam preporučiti brojne ledomate, jer ih zaista imamo puno u ponudi, ali evo nekih od njih. Icematic E45, kapaciteta je 45kg i let proizvodi za 24 sata, predviđen za podpultnu ugradnju, idealan je za caffe barove, manje restorane ili noćne klubove. Tu je i Icematic E150, profesionalni ledomat za proizvodnju leda kapaciteta 150 kg leda kroz 24 sata, sa spremnikom za led od 67 kg (3941 kockica), uz proizvodnju 90 kockica po ciklusu. 

Za one koji vole hladno belo vino u ove vrele dane, obezbedite neke od naših vitrina za vino, kao što je AMITEK AKD300W. Kapaciteta je 94 buteljki, ima statičko hlađenje sa digitalnom kontrolnom tablom i displejom, a svi procesi su automatizovani. Za buteljku vina u kibli, odličan je ljuspasti led. Za proizvodnju ljuspastog leda preporučujemo Bremin ledomat GB 902 A/W, koji je kapaciteta 90kg leda za 24 sata. Ovaj led možete koristiti za čuvanje svežine i drugih namirnica, kao što je voće, povrće, riba,…

Ukoliko smo vas zainteresovali za neki od naših proizvoda, možete pozvati našeg agenta koji će vam ponuditi baš ono što vam odgovara, ili nam pišite na meil. Kompletnu ponudu pratite na našem sajtu.

Više novosti
Cene su informativnog karaktera i mogu se razlikovati ukoliko proizvoda nema na zalihama i potrebno je naručivanje.