Icematic carstvo leda

Zamislite toplu Coca-colu ili Blue Lagoon koktel bez leda?

Ne ide nikako! Svakako ima onih koji nisu ljubitelji leda i poštujemo njihove želje, međutim velika većina obožava hladno piće.

Piće sa ledom nema sezonski trend, zato je barmenima uvek potreban sadradnik u vidu ledomata. Zavisno od preferencija barmena, led može biti u različitim oblicima. Ledomati Icematic obezbeđuju led kockastog oblika, ljuspasti ali i šuplji led.

Ledomat Icematic koji pravi led sa šupljinom je među najprodavanijima, te bi se reklo da ga barmeni najviše vole. Cena ovog Icematic ledomata kreće se od 800 do 2.000 evra bez PDV-a.

Kapacitet proizvodnje leda kreće se od 21kg, Icematic E21, do 90kg, Icematic E90, a ledomati Icematic ovu proizvodnju završe za 24 časa. Ledomati E21 koji proizvode do 21kg leda za 24 časa pogodni su za manje kafiće. U ponudi još imamo i modele E25, E35, E45, E75 i E90. Svi modeli Icematic ledomata postižu maksimalnu proizvodnju leda za 24 sata, a količina zavisi od kapaciteta samog ledomata.

Icematic ledomati sadrže i skladište za led, manjih su dimenzija te se jednostavno uklapaju u nešto manje kafiće i restorane. Modernog su dizajna i definitivno će se odmah sprijateljiti sa vašim barmenom.

Proizvođač Icematic ledomata je italijanska kompanija Castel MAC koja posluje od 1963. godine. Ovi ledomati ispunjavaju sve strandarde i zahteve Evropske unije. Nešto više o ovim ledomatima možete pogledati i na zvaničnom web sajtu Icematic.eu.

Što se tiče naše ponude ledomata, možete je pogledati ovde. Ukoliko vam je potrebna pomoć pri kupovini, naši agenti prodaje su tu da vam o svakom od ponuđenih ledomata pruže sve neophodne informacije, pišite nam ili nas pozovite na +381 63 262 212.

Autor: Katarina Senić

Više novosti