Bez kvalitetne opreme za piceriju nema ni vrhunske pice

Moglo bi se reći da je pica klasik na meniju, ali da bi "klasik" bio savršen, pravom pica majstoru potreban je profesionalan alat - oprema za picerije.

Bez obzira da li je pica na vašem meniju kao klasik ili držite piceriju, oprema za piceriju vam je gotovo neophodna. Pri tom ako odaberete baš ono od opreme za picerije što je vašem pica majstoru potrebono, nećete zažaliti. Pica majstor će vam biti zahvalan, a gosti će o vašoj pici pričati.

Stoga, pažljivo birajte opremu za picerije, a mi ćemo vam u tome rado pomoći. Evo nekih naših predloga za početak. 

Počećemo od pica peći. Od nedavno u ponudi imamo pica peći brenda Cuppone. U zavisnosti od vaših potreba i same oblasti kulinarstva koja je zastupljena u vašem restoranu, možemo vam ponuditi najrazličitije varijante pica peći. Naša preporuka su Cuppone Tiziano peći sa jednom i dve etaže. Cuppone Tiziano TZ435/1M je jednoetažna peć, sa radnom temperaturom od 400 stepeni. Peć je električna, sa četiri termostata i napravljena je od nerđajućeg čelika. Nešto veća peć je dvoetažna, Cuppone Tiziano TZ435/2M, gotovo je istih performansi samo što joj je kapacitet duplo veći, odnosno 4x4 pice prečnika 35cm. 

Takođe, u ponudi imamo i često zaboravljeni element – postolja za pica peći. Trenutno su na raspolaganju dve varijante – Cuppone i domaća proizvodnja. Ukoliko želite da kompletirate pica peć i postolje istog proizvođača onda preporučujemo Cuppone pica postolje. Nešto jeftinija varijanta je postolje za pica peć domaćeg proizvođača. Što se performansi tiče, obe su izrađene od inoxa.

Još jedan neizostavan element bez obzira da li držite piceriju ili restoran, a biće vrlo koristan – pica sto sa frižiderom. Ova varijanta pica stola sa frižiderom vrlo je korisna jer će vašem kuvaru ili pica majstoru sve biti na dohvat ruke. Manji pica sto koji vam možemo preporučiti je sa dve fioke i dvoja vrata, kapaciteta je do 500 litara i ima ventilator. Nešto veća varijanta, je pica sto sa osam fioka. Svi pica stolovi sa frižiderima koje imamo u ponudi su brenda Italy line.

Što se tiče propratne opreme, u ponudi imamo i lopate za picu, četke za pica peći, formatizere za picu, mešalice za testo i puno toga što vam može pomoći da imate picu o kojoj se priča u vašem gradu.

Za sve savete naših agenata prodaje budite slobodni da nas kontaktirate na telefon ili putem meila. Naravno, možete doći i u naš salon te se na licu mesta uveriti u kvalitet naših proizvoda i širok asortiman.

Više novosti