Novosti

Zašto sve veći broj kuvara vraća Mišelinove zvezdice

Mišelinova zvezdica je vrhunsko kulinarsko priznanje – nagrada za sate provedene u kuhinjama i za ...

Više

Trendovi koji će oblikovati ugostiteljstvo

Od barova u kojima se služe samo bezalkoholna pića, preko zajedničkih kuhinja, sve do hrane bazirane ...

Više

Da li je ovo budućnost kajgane?

Nemački startap SCRAEGG osvojio je na Host Milano 2019. nagradu Start Me Up Innovation Award ...

Više

Festival poslastica i slatkiša u Domu omladine Beograda

U subotu i nedelju 16. i 17. novembra u prostoru Doma omladine Beograda, partnera manifestacije, ...

Više

Približava se 14. Međunarodni Sajam ukusa GASTexpo i Sladoled

Gastronomija, piće, kafa, poslastice, pekarski proizvodi, sladoled, pivo, vino i oprema za hotele i ...

Više

Zdrava priprema hrane je važna i nama i planeti

Kulinarski maraton ”Cookathon” održan je kao završni događaj trogodišnjeg projekta ”Hrana ...

Više

Facon-veganska varijanta slanine osvaja Britaniju

Svi vegani koji su do sada propuštali slaninu, ali ipak žele svoju alternativu ove namirnice, možda ...

Više

10. Balkan Cheese Festival – Festival sireva Balkana

10. Balkan Cheese Festival, Festival sireva Balkana, održaće se u subotu i nedelju 12. i 13. oktobra ...

Više

Burek je dobio konkurenciju, u Nišu se po prvi put održava festival mekika

Niš je bogatiji za još jednu gastro manifestaciju, Unija pekara Niš organizovala je “Mekika fest”, ...

Više

Panise – zamena za pomfrit

Novi pomfrit stiže iz Provanse. Pomfrit od leblebija, hrskav spolja i kremast iznutra, potpuno ...

Više

Trieste Coffee Experts 2019

Trieste Coffe Expert, 21–22. 9. 2019. godine  Za zaposlene u italijanskom sektoru kafe već je ...

Više

U Beču limitirano vreme koje gosti mogu provesti u restoranima

U Beču je sve više restorana u kojima možete rezervisati mesto koje je vremenski ograničeno, odnosno ...

Više
Cene su informativnog karaktera i mogu se razlikovati ukoliko proizvoda nema na zalihama i potrebno je naručivanje.