Novosti

Zašto sve veći broj kuvara vraća Mišelinove zvezdice
Mišelinova zvezdica je vrhunsko kulinarsko priznanje – nagrada za sate provedene u kuhinjama i za ...
Više
Trendovi koji će oblikovati ugostiteljstvo
Od barova u kojima se služe samo bezalkoholna pića, preko zajedničkih kuhinja, sve do hrane bazirane ...
Više
Da li je ovo budućnost kajgane?
Nemački startap SCRAEGG osvojio je na Host Milano 2019. nagradu Start Me Up Innovation Award ...
Više
Festival poslastica i slatkiša u Domu omladine Beograda
U subotu i nedelju 16. i 17. novembra u prostoru Doma omladine Beograda, partnera manifestacije, ...
Više
Približava se 14. Međunarodni Sajam ukusa GASTexpo i Sladoled
Gastronomija, piće, kafa, poslastice, pekarski proizvodi, sladoled, pivo, vino i oprema za hotele i ...
Više
Zdrava priprema hrane je važna i nama i planeti
Kulinarski maraton ”Cookathon” održan je kao završni događaj trogodišnjeg projekta ”Hrana ...
Više
Facon-veganska varijanta slanine osvaja Britaniju
Svi vegani koji su do sada propuštali slaninu, ali ipak žele svoju alternativu ove namirnice, možda ...
Više
10. Balkan Cheese Festival – Festival sireva Balkana
10. Balkan Cheese Festival, Festival sireva Balkana, održaće se u subotu i nedelju 12. i 13. oktobra ...
Više
Burek je dobio konkurenciju, u Nišu se po prvi put održava festival mekika
Niš je bogatiji za još jednu gastro manifestaciju, Unija pekara Niš organizovala je “Mekika fest”, ...
Više
Panise – zamena za pomfrit
Novi pomfrit stiže iz Provanse. Pomfrit od leblebija, hrskav spolja i kremast iznutra, potpuno ...
Više
Trieste Coffee Experts 2019
Trieste Coffe Expert, 21–22. 9. 2019. godine Za zaposlene u italijanskom sektoru kafe već je ...
Više
U Beču limitirano vreme koje gosti mogu provesti u restoranima
U Beču je sve više restorana u kojima možete rezervisati mesto koje je vremenski ograničeno, odnosno ...
Više