Stižu topli dani, obezbedite frižider za piće na vreme

Ima onih koji ne vole led, ali žele hladno piće. Pripremite se za njih, a mi ćemo vam predstaviti neke od naših frižidera za piće kako bismo vam pomogli u izboru.

Kada se pomenu frižideri za pića najpre se pomisli na prodavnicu, što je i najčešće mesto gde ih možemo zateći. Naravno, nema prodavnice bez frižidera za piće. Međutim, neophodni su i u restoranima i barovima, generalno u ugostiteljskim objektima. Značajno olakšavaju snalaženje konobara i barmena. 

U ovom tekstu predstavićemo vam neke od modela iz naše ponude ali i same prednosti i funkcionalnosti ovog rashladnog uređaja.

Svaki od frižidera za piće u našoj ponudi ima led osvetljenje, a raspored polica je takav da je preglednost na visokom nivou. Vrata su staklena, a u ponudi imamo različite veličine, od malih do dvokrilnih frižidera.

Frižider DKS 142

Kad su u pitanju barovi, naša preporuka je frižider sa staklenim vratima DKS 142. Mali je i zgodan za integrisanje u šank. Neto zapremine je 115 litara, a spoljašnje dimenzije su mu 540 x 550 x 845 mm. Karakteristike hlađenja uređaja važe pri temperaturi od 25°C i relativnoj vlažnosti od 60%. Ima četiri police i led osvetljenje, a otopljavanje kod ovog frižidera je automatsko.

Italy Line model USS 374

Drugi frižider za pića koji vam predstavljamo je brenda Italy Line, model USS 374. Ovaj frižider je najčešće u u potrebi u restoranima, prodavnicama i hotelima. USS 374 radi sa ekološkim gasom za hlađenje R600a ili EYS, smanjujući u proseku potrošnju energije za 50%. Zapremina ovog modela je 372 litra, a spoljašnje dimenzije su mu 595 x 640 x 1980 mm.

Naš asportiman sadrži još puno različitih modela, kao i frižidere za hranu i vitrine za vino, o čemu detaljnije možete saznati na našem sajtu.

Ukoliko smo vas zainteresovali za neki od naših proizvoda, možete pozvati našeg agenta koji će vam ponuditi baš ono što vam odgovara, ili nam pišite na meil. Kompletnu ponudu pratite na našem sajtu.

Više novosti
Cene su informativnog karaktera i mogu se razlikovati ukoliko proizvoda nema na zalihama i potrebno je naručivanje.