OPREMA ZA HIGIJENU: Najvažniji element svakog ugostiteljskog objekta

S ozbirom da polako izlazimo iz pandemije, pretpostavka je da ćemo ređe viđati sredstva za dezinfekciju u restoranima i kafićima. Svakako, higijena i dezinfekcija su i dalje najvažnije stavke svakog ugostiteljskog objekta. Zato ćemo vam u današnjem tekstu predstaviti neke od naših najpopularnijih proizvoda za održavanje higijene ugostiteljskih objekata.

Dozer za sapun

Počećemo od dozera za sapun. Znate onaj trenutak kada dođete da operete ruke i dozer za sapun ne radi? To jako iznervira svakog gosta. Sa druge strane, vašim zaposlenima je takođe higijena ruku izuzetno važna zbog mogućnosti pojave različitih vrsta bakterija i zaraza. Kako biste sve ove neprijatnosti izbegli, preporučujemo vam neke od naših dozera za sapun. Dozer za sapun NOFER ABS 03036 je jeftiniji predlog. Napravljen je od ABS-a, a zapremina mu je 900 ml. Nešto skuplja varijanta je dozer za sapun Nofer 03001.S-INOX koji je napravljen od inoxa i zapremine je 1200 ml.

Držač za ubruse

Nakon što završimo pranje ruku, čeka nas ubrus ili sušač za ruke o kome ćemo nešto kasnije. Naš predlog su takođe dve varijante. Prva varijanta je držač za ubruse Nofer 05005 je takođe napravljen od ABS-a pa će vam se lepo slagati sa već pomenutim dozerom za sapun. Kapacitet ovog držača je 200 metara papira. Drugi predlog je držač papirnih ubrusa Nofer 04010.S napravljen od inoxa čiji je kapacitet 500 listova ubrusa. 

Sušači za ruke

Ukoliko su vaše preferencije okrenute više sušačima za ruke nego ubrusima, evo nekoliko predloga. Sušač za ruke Nofer 01000.S je od inoxa i njegova glavna prednost je to što radi na senzor. Takođe, u ponudi imamo i sušač koji nije na sezor već na dodir, a koji je takođe napravljen od inoxa, Nofer 01000.S. Nešto drugačiji je sušač za ruke Turbo Nofer V-JET. Njegova prednost je ekonomišnost i smanjen nivo rasipanja resursa. S obzirom na snagu motora, brzina sušenja je jako velika, a moderan dizajn omogućava lako uklapanje u interijer vašeg ugostiteljskog objekta

Ostalo

Pored navedenih elemenata za održavanje higijene ugostiteljskog objekta, tu su i profesionalni setovi za čišćenje ugostiteljskih objekata. Jedan od takvih je profesionalni set za čišćenje sa jedinicom za otpad PROCART JET 736S koji je vrlo pogodan za hotele, ali i za sve druge ugostiteljske objekte.

Zaključne misli

Nadamo se da će vam se neki od naših ponuđenih elemenata za održavanje higijene biti koristan i uklopljiv u vaš ugostiteljski objekat. Ukoliko imate neke specifične zahteve ili dodatna pitanja, naš agent prodaje vam stoji na raspolaganju i možete ga kontaktirati putem meila ili na telefon.

Više novosti
Cene su informativnog karaktera i mogu se razlikovati ukoliko proizvoda nema na zalihama i potrebno je naručivanje.