Mašina za pranje čaša Winterhalter UC-S

€ 5900 € 5.310,00 Cena bez PDV-a

UC serija jmašina za pranje čaša je dostupna u četiri različite veličine: S, M, L i XL. Tako možete izabrati veličinu mašine koja optimalno odgovara raspoloživom prostoru i vašem posuđu. Svejedno koju veličinu da izaberete: Za svaku primenu postoji odgovarajuća korpa.

PERFEKTNA ČISTOĆA I HIGIJENA Blistavo čisto. Higijenski čisto. Besprekornog izgleda. UC garantuje perfektne rezultate pranja za duži vremenski period. Za najviše zahteve u pogledu čistoće i higijene. I najviše zahteve u pogledu kvaliteta i pouzdanosti.

Pametan displej osetljiv na dodir sa izborom programa, prikazom napredovanja i kratkim video-uputstvom. Ergonomska ručica na vratima. Posebno lako čišćenje, tako što se oba polja pranja mogu skinuti pritiskom na dugme jednom rukom – bez ikakvog alata. Rukovanje UC mašinom je jednostavno i intuitivno. Onakvo kako želite.

UC serija mašina za pranje čaša je štedljiva u potrošnji i povoljna u radu: Optimizovano polje pranja smanjuje potrošnju vode i do 25 %. Na taj način se smanjuje potrošnja struje i hemijskih sredstava, što ukupne pogonske troškove svodi na minimum. I to kod prvoklasnih rezultata pranja.

Što je čistija voda za pranje, utoliko je bolji rezultat pranja. Iz tog razloga je UC serija opremljena dokazanim i efikasnim Winterhalter sistemom filtriranja rastvora za pranje. U stepenu 1 površinsko sito filtrira grubu prljavštinu iz vode za pranje. U stepenu 2 se cilindar sito koristi sa finim filterom za male deliće prljavštine. Nakon toga, Mediamat u stepenu 3 filtrira najfinije čestice poput taloga kafe. U stepenu 4 radi usisno sito pumpe i štiti pumpu od mehaničkih oštećenja.

MADE IN GERMANY AND SWITZERLAND To je, kao i do sada, ne samo podatak o poreklu, već i potvrda kvaliteta: Proizvodi koji se proizvode u Nemačkoj i Švajcarskoj, u celom svetu su cenjeni zbog kvaliteta i apsolutne pouzdanosti. Za inženjersko umeće, pronalazački duh i preciznost. Winterhalter je najbolji dokaz za to: U gradovima Meckenbeuren, Endingen i Rüthi razvijamo i realizujemo rešenja za prvoklasnu čistoću i higijenu. Sa svakom pojedinačnom mašinom za pranje koja napušta našu fabriku, dajemo ovo obećanje.

 

Preuzmi datoteku:
Pošaljite nam upit za ovaj proizvod

Možda bi Vas zanimalo još i ovo?

Elframo linija mašina za pranje čaša i sudova, UGRAĐEN DOZATOR SJAJA I DETERDŽENTA,prilagođena potrebama modernog i ...
Elframo linija mašina za pranje čaša i sudova, prilagođena potrebama modernog i profesionalnog ugostiteljstva. ...
Elframo linija mašina za pranje čaša i sudova, prilagođena potrebama modernog i profesionalnog ugostiteljstva. ...
Mašina za pranje čaša SILANOS SA DOZATOROM DETERDŽENTA I SJAJA. Ima dupla vrata i spremnik od nehrđajućeg čelika ...
Cene su informativnog karaktera i mogu se razlikovati ukoliko proizvoda nema na zalihama i potrebno je naručivanje.